Betegszállítás

A Humán Betegtaxit azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy olyan szolgáltatást indítsunk el Debrecen és vonzáskörzetében, amelyre az OEP által finanszírozott betegszállítás túlterheltsége miatt egyre nagyobb igény merült fel.Elsősorban a beteg emberek igényeit szem előtt tartva szeretnénk megfelelni szállítási tevékenységünkkel.

Az egészségügyi intézményekben a várakozás igen megterhelő egy beteg ember számára vagy éppen nem ér rá senki a családból, hogy elvigye a beteget vizsgálatra, kórházba.

Nehezen mozgó vagy kerekesszékes beteg nem mindig tud eljutni rendezvényekre, családi összejövetelekre vagy esetleg temetésre.

Ezeken szeretnénk segíteni gyors, szakszerű, emberközpontú Betegtaxi szolgáltatásunkkal.

ÁNTSZ engedéllyel rendelkező,szakfelügyeletet nem igénylő,térítéses járó, ülő és fekvőbeteg szállítással foglalkozunk.

Főleg időpont egyeztetéssel dolgozunk, azonnali hívásnál lehetőségeinkhez mérten, szabad kapacitásunk figyelembe vételével tudjuk a szállításokat teljesíteni.

Elsősorban Debrecen és vonzáskörzetében végezzük szolgáltatásunkat, de igény esetén az egész ország területére, illetve külföldre is szállítunk.

Több éves tapasztalatunk alapján nagy mértékben fel tudjuk gyorsítani az intézményekben a sorra kerülést és így az ott eltöltött időt lerövidíthetjük.

Válasszon minket, ha

  • teljes-körű szolgáltatást igényel megfizethető áron
  • emberközpontú, udvarias bánásmódot szeretne
  • fontos önnek és hozzátartozójának a biztonsága
  • munkája vagy egyéb elfoglaltsága miatt nem tudja személyesen kísérni hozzátartozóját, szeretteit,barátját

Forduljon hozzánk bizalommal!